Personal Training

 

 

Heb je een stok achter de deur nodig om te gaan bewegen? Vind je het sporten in een sportschool niets en weet je niet wat je daar moet doen? 

Dan biedt Fysio Fit Borne de optie om samen met Personal Trainer Tom een eigen plan te maken! Tom heeft jarenlange ervaring als Personal Trainer en biedt daarnaast leefstijlcoaching- en mental coachingsessies om je nog verder bij je doelen te brengen. 

 

Het is mogelijk om samen met Tom 1 uur lang 1 op 1 te trainen met daarin een fysieke work out en begeleiding op gebied van leefstijl en voeding. Dit kost €49,95. 

Wat ook mogelijk is, is een Duo-training. Hoe gezellig en leuk is dat? Met z'n tweeën samen een uur lang trainen met de coaching van Tom voor dezelfde prijs als 1 op 1 training. Alleen nu kun je de kosten met zijn tweeën delen!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Personal Training en coaching van Tom? Stuur dan een e-mail naar tom@fysiofitborne.nl!

Openingstijden

cONTACT

Locatie Borne

Neem contact op

fysiofitborne.nl is ontworpen en ontwikkeld door Webdegelijk.

Fysio Fit Borne is aangesloten bij

arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram