Schoudertherapie

Wist je dat 40% van de mensen met schouderpijn na 1 jaar nog altijd schouderpijn heeft? Dat is een groot percentage en dat willen we naar beneden brengen. Daarom hebben wij bij Fysio Fit Borne EEN UNIEK CONCEPT ontwikkeld om schouderklachten te behandelen!

Onze fysiotherapeuten zijn schouderspecialisten, (bestuurs)lid van het SchouderNetwerk Twente en hebben jarenlange brede ervaring met allerlei soorten schouderklachten. We hebben korte lijnen met verwijzers en specialisten. Kortom; je kunt snel bij ons terecht met schouderpijn.

Hoe gaan wij te werk?

Je komt bij ons met of zonder verwijzing van huisarts of specialist. We voeren als eerste een vraaggesprek uit. Omdat we weten dat schoudertesten niet voldoende aan kunnen tonen wat er aan de hand kan zijn en de oorzaak van de klachten meestal niet kunnen achterhalen, combineren we het lichamelijk onderzoek altijd met een echografisch onderzoek.

Op basis van het echografisch onderzoek en het lichamelijk onderzoek stelt de schouderfysiotherapeut een behandelplan op. Op basis van dit plan worden je klachten behandeld, krijg je uitgebreide huiswerkoefeningen mee en wordt er met meetmomenten de vooruitgang bepaald.

cONTACT

We zien vaak problemen met schouders door een verminderde aansturing of controle over beweging. Dit noemen we een verstoorde motor control. Dat komt vaak voor, vooral bij mensen die werken in dezelfde houding, veelal hetzelfde belasten (te denken valt aan kantoorwerk, computergebruik, huishoudelijke werkzaamheden) en bij mensen die al een tijdje schouderpijn hebben. Lokale behandeling van de schouder alleen is dan niet het meest nuttig, en zal ook niet tot het gewenste resultaat leiden.

Onze aanpak is uniek omdat wij alle aspecten die invloed kunnen hebben op schouderpijn, behandelen!
Er vindt altijd een terugkoppeling plaats naar de huisarts of verwijzer aan het einde van de behandeling.

Openingstijden

cONTACT

Locatie Borne

Neem contact op

fysiofitborne.nl is ontworpen en ontwikkeld door Webdegelijk.

Fysio Fit Borne is aangesloten bij

arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram