Kaakproblemen

Als je last hebt van hoofdpijn of pijn in je kaakgebied, kan het zijn dat je bijvoorbeeld tanden knarst of kaak klemt tijdens het slapen (bruxisme). Je tandarts heeft je dit waarschijnlijk al wel eens verteld, omdat te zien is dat tanden na een tijdje scheef af slijten en het glazuurlaagje aan de achterzijde van de voortanden, aangetast raakt. Of misschien draag je voor de nacht al een opbijtplaatje.

De orofaciaal fysiotherapeut kan je inzichtelijk maken wat er precies misgaat en waarom je kaakklachten hebt ontwikkeld. Dit kan liggen aan je houding, aan spanning die zich opgebouwd heeft en aan andere ontstane gewoonten.
De orofaciaal fysiotherapeut kan je leren om hier beter mee om te gaan, te leren herkennen wanneer je klachten ontwikkelt en wat je er vervolgens zelf aan kunt doen. Denk hierbij aan het zelf masseren van de kaakspieren en het ontspannen van het mondgebied door ontspanningsoefeningen.

Maak een afspraak

Openingstijden

cONTACT

Locatie Borne

Neem contact op

fysiofitborne.nl is ontworpen en ontwikkeld door Webdegelijk.

Fysio Fit Borne is aangesloten bij

arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram