Sanne Breukers

  • Functie: Fysiotherapeute, Master Manueel Therapie, MSU-echografist i.o.
  • Contact:

Ik ben Sanne Breukers en ben sinds 2015 samen met mijn vriend woonachtig in Borne.
In juli 2013 heb ik mijn bachelordiploma Fysiotherapie van Saxion Hogeschool Enschede behaald. Tijdens mijn studie heb ik veel meegelopen met therapeuten die gespecialiseerd zijn in schouderklachten en echografie. Dit heeft mijn interesse in deze gebieden vergroot.
Tijdens mijn studie fysiotherapie had ik al snel besloten dat ik mezelf wilde gaan specialiseren in manuele therapie en/of echografie. Eerst ben ik werkervaring op gaan doen, zodat ik mezelf kon ontwikkelen. Tot augustus 2013 heb ik 1,5 jaar gewerkt in een fysiotherapiepraktijk in Haaksbergen, waarbij ik mij in diverse onderdelen binnen het vakgebied heb ontwikkeld. Sinds september 2014 ben ik uiteindelijk gestart met de opleiding Master Manuele therapie aan de SOMT in Amersfoort en deze heb ik in 2018 afgerond.
Sinds 1 mei 2015 ben ik werkzaam bij Fysio Fit Borne. Op dit moment ben ik bezig met de opleiding Master MusculoSkeletale Ultrasound (MSU), oftewel echografie. Dit geeft mij meer inzicht en kennis over de anatomie van gewrichten.
Naast mijn werk als fysiotherapeute, volleybal ik bij E-care Apollo. Daarnaast houd ik ervan om gezellige dingen te doen met mijn vrienden en vriendinnen.

BIG nummer: 79917193804