Over Fysio Fit Borne

Fysio Fit Borne is een gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk, die zich niet alleen richt op de reguliere fysiotherapeutische behandelingen, maar ook op manuele therapie, sportfysiotherapie, postoperatieve revalidatie, echografie, medical taping en dry needling. We behandelen ook veel schouderklachten, zo zijn bijvoorbeeld 2 van onze medewerkers (bestuurs)lid van het SchouderNetwerk Twente! Collega fysiotherapeuten uit de regio en zelfs landelijk sturen patiënten naar ons voor een second opinion, om vervolgens een beter behandelplan te kunnen maken en patiënten beter te kunnen helpen. Daar doen we het uiteindelijk voor!

In de praktijk zien en behandelen we hierdoor een hele diverse populatie mensen met de meest uiteenlopende klachten. Dat maakt ons werk ook zo interessant en afwisselend.

Om bij te blijven met alle nieuwe (wetenschappelijke) ontwikkelingen op het gebied van onze specialisaties en bijvoorbeeld zorgverzekeraars, volgen we extra cursussen en opleidingen. Belangrijk voor ons als fysiotherapeuten, we willen immers de best mogelijke zorg voor onze patiënt leveren.

De praktijk bestaat sinds 2010, waar het begonnen is aan de Hosbekkeweg in Borne. Vanaf 2014 tot eind 2017 was Fysio Fit Borne gevestigd aan Watertorenerf 3-5. Sinds 1 januari 2018 werken we met ons gezellige en professionele team in de praktijk in Gezondheidscentrum De Poort van Borne aa n Theresiaplein 1a04, de voormalige Theresiakerk.

Samenwerkingen

We vinden het erg belangrijk om goed met andere disciplines in de zorg samen te werken, zoals huisartsen, specialisten, collega fysiotherapeuten, thuiszorgorganisaties, osteopaat en nog velen anderen. Daarom is onze lokatie in het Gezondheidscentrum De Poort van Borne zo uniek!

Als praktijk zijn we natuurlijk aangesloten bij een aantal organisaties die belangen van patiënten en fysiotherapeuten behartigen, maar werken we ook samen met andere soorten organisaties. Kijk voor meer informatie hierover bij Links.

Medewerkers

Wat te doen bij een klacht over je fysiotherapeut?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet tevreden bent over de fysiotherapeutische behandeling door één van onze fysiotherapeuten. In het geval dat dit voorkomt, raden wij je aan dit eerst met de fysiotherapeut te bespreken, zodat er naar mogelijkheden gezocht kan worden om het ontstane probleem op te lossen. Je kunt ook altijd contact opnemen met de beroepsvereniging KNGF. Als praktijk zijn wij aangesloten bij de Klachtenregeling van het KNGF. Wilt je hier meer informatie over, klikt dan hier.

Openingstijden

cONTACT

Locatie Borne

Neem contact op

Contact footer

fysiofitborne.nl is ontworpen en ontwikkeld door Webdegelijk.

Fysio Fit Borne is aangesloten bij

arrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram