Over Fysio-Fit Borne

Fysio-Fit Borne is een gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk, die zich niet alleen richt op de reguliere fysiotherapeutische behandelingen, maar ook op manuele therapie, sportfysiotherapie, postoperatieve revalidatie, echografie, medical taping en dry needling.

Dat houdt in dat we een hele diverse populatie mensen met de meest uiteenlopende klachten zien en behandelen. Dat maakt ons werk ook zo interessant en afwisselend.

Om bij te blijven met alle nieuwe (wetenschappelijke) ontwikkelingen op het gebied van onze specialisaties en bijvoorbeeld zorgverzekeraars, volgen we extra cursussen en opleidingen. Belangrijk voor ons als fysiotherapeuten, we willen immers de best mogelijke zorg voor onze patiënt leveren.

De praktijk bestaat sinds 2010, waar het begonnen is aan de Hosbekkeweg in Borne. Sinds 2014 is Fysio-Fit Borne gevestigd aan Watertorenerf 3-5.

 

Samenwerkingen

We vinden het erg belangrijk om goed met andere disciplines in de zorg samen te werken, zoals huisartsen, specialisten, collega fysiotherapeuten en bijvoorbeeld thuiszorg. Daarom is onze nieuwe locatie, Watertorenerf, erg prettig.

Daarom zijn we aangesloten bij een aantal organisaties die belangen van patiënten en fysiotherapeuten behartigen, maar werken we ook samen met een aantal organisaties. Kijk voor meer informatie hierover bij Links.

 

Wat te doen bij een klacht over uw fysiotherapeut?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet tevreden bent over de fysiotherapeutische behandeling door één van onze fysiotherapeuten. In het geval dat dit voorkomt, raden wij u aan dit eerst met uw fysiotherapeut te bespreken, zodat er naar mogelijkheden gezocht kan worden om het ontstane probleem op te lossen. U kunt ook altijd contact opnemen met de beroepsvereniging KNGF. Als praktijk zijn wij aangesloten bij de Klachtenregeling van het KNGF. Wilt u hier meer informatie over, klikt u dan hier.

 • Jacomine team 1

  Jacomine Niemeijer – Blokvoort

  Master (Sport)Fysio- & manueel therapeute, MSU-echografie, Motor Control, Dry Needling

  Ik ben Jacomine Niemeijer – Blokvoort, (sport)fysio- & manueel therapeute en MSU echografist bij Fysio Fit Borne. Als fysiotherapeut heb ik ervaring opgedaan in verschillende praktijken in Twente en bij diverse sportverenigingen. In 2010 heb ik Fysio Fit Borne opgericht. Binnen de praktijk richt ik mij op het onderzoeken en het behandelen van wervelkolom- en

 • Sanne team 1

  Sanne Breukers

  Fysiotherapeute, Master Manueel Therapie, MSU-echografist i.o.

  Ik ben Sanne Breukers en ben sinds 2015 samen met mijn vriend woonachtig in Borne. In juli 2013 heb ik mijn bachelordiploma Fysiotherapie van Saxion Hogeschool Enschede behaald. Tijdens mijn studie heb ik veel meegelopen met therapeuten die gespecialiseerd zijn in schouderklachten en echografie. Dit heeft mijn interesse in deze gebieden vergroot. Tijdens mijn studie

 • Paul team 1

  Paul van der Tas

  NVFS-Sportfysiotherapeut®, MSU-echografist

  Ik ben Paul en ik ben werkzaam als NVFS-SportFysiotherapeut® en MSU-echografist bij Fysio Fit Borne. In 2003 ben ik begonnen met  echografie en na de basisopleiding heb ik zo’n 10 buitenlandse opleidingen gevolgd bij de beste echografisten van de wereld (EULAR, MUSOC, SER) om me verder te bekwamen in het echografisch onderzoek. Daarnaast ben ik

 • Martijn team

  Martijn Hermelink

  Fysiotherapeut, Master Manuele Therapie i.o., Dry Needling

  Ik ben Martijn Hermelink, geboren in Oldenzaal. Inmiddels woonachtig in Rietmolen, op de grens tussen de Achterhoek en Twente. In juni 2015 heb ik mijn diploma fysiotherapie behaald aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Vanaf juni 2015 tot en met december 2016 ben ik werkzaam geweest bij een fysiotherapiepraktijk in Haaksbergen. Sinds januari 2017 ben

 • IMG_5090

  Wesselien Blokvoort

  Administratie, boekhouding

  Ik ben Wesselien Blokvoort en verzorg de administratie van Fysio Fit Borne. Ik ben aanwezig op maandag en donderdag. Voor het maken/wijzigen van afspraken, vragen over facturen of uitzoeken van zorgverzekering kun je bij mij terecht!