IMG_2920

Training

In onze praktijk beschikken wij over een goed uitgeruste trainingsruimte waar wij medische trainingstherapie, revalidatie en sporten onder begeleiding aanbieden.
Afhankelijk van uw hulpvraag, lichamelijke klacht en/of blessure kunnen wij gebruik maken van training gericht op het verbeteren van de grondmotorische eigenschappen:

  • Uithoudingsvermogen
  • Kracht
  • Snelheid
  • Lenigheid
  • Coördinatie

Bij sportblessures waardoor u niet kunt sporten, bieden wij vervangende training, zodat u in conditie blijft en actief kunt werken aan uw herstel. Over het algemeen geldt “Rust Roest”. Door actief te blijven binnen uw grenzen, bent u sneller terug op uw oude niveau.

Bij gezondheidsproblemen zoals gewrichtsklachten, longaandoeningen, hartklachten, Diabetes Mellitus, overgewicht en nierinsufficiëntie kunt u bij ons terecht voor een individueel trainingsprogramma.
Ook wanneer u meer wilt bewegen maar u niet weet hoe, bieden wij de mogelijkheid om onder begeleiding een op maat gemaakt trainingsprogramma te volgen op individuele basis of in een kleine groep van maximaal 5 personen. Zo kunt u actief werken aan een gezonde leefstijl.

Tijdens uw fysiotherapeutische behandeling kunnen we gebruik maken van de trainingsruimte. Indien u na uw behandeling verder wilt trainen, zijn de kosten:
1 op 1 begeleiding: € 32,25 per 30 minuten
Groepstarief (groep van 4):€ 15,00 per 60 minuten
Zonder begeleiding 1x per week:€ 20,00 per maand